tiistai 12. helmikuuta 2013

Laskiaistiistai

Laskiaistiistain kunniaksi käytiin lasten kanssa pulkkamäessä. Ilma oli kyllä melkoisen kylmä vaikka aurinkokin paistoi. Tehtiin nuotio ja paistettiin makkarat. Laskiaispullatki oli kyllä mukana, mutta niitä ei enää tarettu ulkona syödä.

Nyt on "uusi" lautashylly seinällä. Lautaset vain puuttuu. Greengate sarjasta meinsin jotain tilata, nyt vain ongelma harmaata vai ruskeaa sarjaa? 
Illalla virkkaisin vielä vanhasta t-paidasta, vessaan pienen pussukan topseille. Tämä oli harjoituskappale, en ole virkannut pitkään aikaan ja nyt pitäis alkaa virkkaamaan matto :) Ei muuta kun leikkelemään vanhaa lakanaa....

          

3 kommenttia:

 1. Nanetten blogin kautta päädyin tänne, ja on kyllä heti kysyttävä maton virkkaamisesta... millaisella ohjeella teet, käykö kuteeksi mikä tahansa lakana, olisko vinkkejä tulossa?? ;))

  Blogisi on oikein kiva!! :))

  VastaaPoista
 2. Hei. Tervetuloa lukijakseni :)
  Tää maton virkkaus on mullekki ihan uus juttu, mutta aattelinpa alkaa kokeileen :) Itse ainakin olen alkanut leikkaamaan ihan tavallista valkoista lakanaa,n 1,5cm levyisiksi suikaleiksi. Melko kova homman siinä on, mutta näin pääsee ainakin edullisemmin, eikä harmitakkaan niin paljon jos virkkauksesta ei tulekkaan mitään:)) Voin laitella tekovaiheita, kun saan maton jollekkin mallille.

  Hyvää ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla odotan. :) Täytyy varmaan työvaiheikuvia odotellessa googlata löytyiskö joku helppo ohje testata maton virkkaamista. :)

  Mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista