tiistai 26. helmikuuta 2013

Tulirokko

Ei tainnut tästä minun "lomailusta" tulla mitään. Käytin tyttö lääkärissä, kun valitteli korvaa ja on ollut muutenkin tosi kipeä. Korvatulehdus neitillä kyllä oli, mutta myös tulirokko. Niinkuin luultavasti nyt meillä kaikilla. Pojankin näppylät johtuivat siitä, minulla itsellä on vain kurkku tosi kipeä ja hieman lämpöä, mutta tulos oli positiivinen. Mies saa tuloksen vasta huomenna. Veto ollut koko päivän poissa. Oli tarkoitus alkaa siivoamaan tietokonehuoneen kaapit, aloittelinkin kyllä jo aamulla, mut kesken jäi. Inhottava ku niin paljon olin suunnitellut tekeväni lomalla.

Sain myytyä pois kultakeramiikka astiani, ihanaa. Vielä pitäisi siniset ja ruskeat Teemat saada pois. Sitten olisi tilaa ostella uusia vaaleita astioita. Luultavasti alan keräämään pääosin valkoista Teemaa.
Jotenkin kaikki tummat ja räikeät sävyt ahdistaa. 

                Yrittäkäähän pysyä terveinä!
                     Marja3 kommenttia:

  1. Tulirokko on hurja tauti! Tuliko teillä mansikkakieli ja suun ympärille valkoinen "rengas" myös? Siinä on kovat jälkitaudit, meillä hiljattain yksi tapaus oli, sairaalaan joutui hoitoon ja kahdella antibiootilla hoidettiin. Kovasti Parantumisia!

    VastaaPoista
  2. Mulla itellä ei ole kun kurkku ollu tosi kipeä ja lämpöä. Tytöllä kaikista pahin, sillä oli koko iho läiskikäs, rengas suun ympärillä ja kova kuume, mut tänään on alkanut onneks helpottaan, on jaksanut jo olla pystyssä koko päivän. Eikä kuumettakaan enään ole. Pojalle tuli vain naamaan näppylöitä ja lämpöä oli muutaman päivän. Eiköhän tämä tästä...

    VastaaPoista
  3. Onneksi! Mietin just itse silloin, kun odotettiin testituloksia, että siinä on tauti, jota EN halua sairastaa. Kyllä se siitä, päivä kerrallaan ja hyvä toipuminen niin säästyy jälkitaudeilta. Hirveitä pöpöjä liikkeellä.

    VastaaPoista