keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Valkoista teemaa

Kylläpäs vain kävikin tuuri, kun just eilen puhuin siitä valkoisen teema sarjan keräämisestä, niin mukit sattuikin olemaan Halpa Hallissa tarjouksessa 6,90€. Nyt on sit keräily aloitettu, kävin 4 kappaletta niitä ostamassa ja samalla löysin tollasen "peltiruukun".  Samalla kävin Ikeassa ostamassa pellavakangasta tyynyjä ja muistitaulua varten.

Lääkäri sano et 24 tunnin kuluttua ensimmäisen lääkkeen ottamisesta ei oo enää vaaraa et tartuttaisin muille tätä meidän rokkoa, niinpä uskalsin jo kaupustelemaan. 

Nyt illalla aloin ensimmäistä kertaa kokeileen myös Art mediumia, eli sitä tekstinsiirto ainetta, jonka tilasin. Saa nähdä onnistuko, se on vielä kuivumassa.

                Mukavaa keskiviikko iltaa!


4 kommenttia:

 1. Valkoinen teema on kiva! Meiltä löytyy sitä myös. HobbyHallissa taisi olla n.200e 6hlön astiat, jos isompaa satsia kerralla haluaa. :)

  VastaaPoista
 2. Joo huomasinkin HobbyHallissa tarjouksen, mut mun täytyy ensin päästä edellisistä astioista eroon et on tilaa taas uusille :)

  VastaaPoista
 3. Meillä tuli tänään tiskikaapin hylly alas, onneksi vain muutama astia meni rikki. :D En päässyt eroon niistä eriparin lautashirvityksistä, V&B:n ruokalautanen, teeman syvälautanen ja yksi muki meni rikki. :( Tietysti kalliimmat eikä millään ne edulliset! :(

  VastaaPoista
 4. Voi ei. Niinhän se aina tahtoo olla et "väärät" rikkoutuu :(

  VastaaPoista