maanantai 11. maaliskuuta 2013

entisöintä ja virkkausta

Kylläpäs on ollut kiireisiä päiviä. Eilen vietin iltapäivän tallissa touhuten, kun sain ihanalta ystävältäni kaksi vanhaa puutuolia entisöitäväksi. Liimailin ja ruuvailin niitä vähän tukevammiksi :)
Seuraavksi vähän hiontaa ja uutta väriä pintaan. 
Tänään en oo kerenny yhtään mitään. Menin töistä tullessa heti anopin luo odottelemaan kun mies joutui yhtäkkiä leikaukseen. Reilu viikko sit se mursi peukalon kelkkailessa, eikä se sit ollu lähtenyt parantuun niinku ois pitäny. Mentiin sit heti sairaalaan, kun se oli herännyt. Ei tarttenut onneksi sinne yöksi jäädä.

Sainpas tänään entisöitäväksi vielä jotain tosi ihanaa, nimittäin vanhan talonpoikais sohvan :) Löty Tori.fi:stä. Mulla vanhemmat haki samalla sen Oulusta, kun tänään siellä kävivat. Saa nähä millainen on, en ole vielä edes nähnyt. Tuolla se on pihalla kuomukärryssä, ulkona vaan on -20 pakkasta, niin  ei vain enää tarkene.
 Tässä on tää mun uus innostus...virkkaus :) Matto on vielä pahasti kesken,ku eilen siihen sain jatkoks vasta toisen lakanan. Sillä välin oonki virkannu muutaman tiskirätin, korin ja nyt aloitin vielä torkkupeiton tekemisen, noista pienistä paloista.Siinä riittääkin hetkeksi hommaa. Ostin vaalean liilaata bambu lankaa. Ihanan värinen. Oisin kovasti halunnut vanhaa roosaa, mutta en mistään löytänyt.
                                        Mukavaa viikon alkua!

                                                   Marja

3 kommenttia:

 1. Kiva kun on joku paikka missä voi tuunailla. Mä odottelen kovasti lämpimiä ilmoja, että tarkenis kans puuhailla tossa partsilla. Liian monta hiomis-maalausprojektia jonossa :)

  VastaaPoista
 2. Nämä tiskirätit on huiput, tykkään kovasti. Tuosta peitosta tulee varmaan upea! Meillä oli Novita bambua roosana ihan prismassa. :)

  Pian pian pian kuvaa sohvasta!

  VastaaPoista
 3. Niin meillä on melko iso lämmin talli. niin siellä on kyllä hyvä ja helppo puuhastella näin talvisaikaankin.
  Tuon tiskirätin tein roosasta bambusta. Olisin vain halunnut torkkupeittoon hieman vaaleamman sävyn.
  Huomenna laitan kuvia sohvasta. Saatiin se tänään vasta talliin kannettua. Mulla ku on toi mies nyt käsi puoli, niin ei oo siitä ollu oikeen apua. Piti pyytää iskää hätiin et sain sen tuolta peräkärrystä pois. Ja voi etteä se olikin ihana!!!

  VastaaPoista