keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kyllä on taas päivät vierähtänyt nopeasti. Sunnuntaina vietettiin siis ne meidän papan 70 vuotis yllätysjuhlat. Saatiinkin pidettyä salassa kaikki sankarilta loppuun saakka ja kaikki meni juuri niinkuin piti :) Oli niin ihana nähdä, miten iloinen pappa oli, kun kaikki olikin muistanut häntä tulemalla paikan päälle. Itse kun se luuli että juhlimme vain perhe piirissä.

Koko alkuviikko onkin mennyt töissä iltavuorossa, niin juuri muuta ei ole sitten ehtinytkään. Onneksi on viikonloppu vapaa :)
Huomenna olis tarkoitus töiden jälkeen ehtiä käymään eräässä kierrätyskeskuksen tapaisessa paikassa, josta sain eilen kuulla. Se ei kuulemman ole ihan tavallinen kierrätyskeskus vaan siellä kunnostetaan vanhoja huonekaluja ja myydään edullisesti. Kuulosti ainakin käymisen arvoiselta paikalta :)

 Tässä on kuva vanhempieni luota, jossa juhlat pidimme.  Nuo verhot tein itse. Painettiin niihin sabluunan avulla ruusu ja carpe diem teksti:)


Tän puusohvan yläpuolta oon pähkäillyt. Tuo valkoinen iso peilihän siinä on ollut jo kauon. Nyt otin kokeeksi poissa ja testasin tota vanhaa pokaa sen tilalle....en oikein tiedä kumpi on parempi. Vai pitäisikö keksiä jotain ihan muuta. Tuohon peliin kun on tottunut, niin on kyllä melko vaikea siitä luopua. Tai yksi vaihtoehtohan olisi laittaa pokaan peilit....
Huh...joskus tuntuu et pää räjähtää miettimisestä.


                            Marja

3 kommenttia:

 1. Mä kyllä kallistuisin tuon peilin puoleen. Vaikka ihanahan tuo ikkunapokakin on,mutta jotenkin valkoinen peili "mätsää" paremmin. Ihan vaan heittona:miltä tuo ikkunapoka näyttäisi oven yläpuolella? Mahtuisiko? Vois olla aikas kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan itsekkin olla peilin kannalla :) se tuo jotenkin enemmän valoa kun on valkoinen ja paikka melko pimeä.
   Oven päälle poka ei taida valitettavasti mahtua, vaikka idea oisikin kyllä kiva. Jokin paikka sille kyllä tarvitsisi keksiä, missä se tulisi hyvin esille.
   Kiitokset vinkeistä :)

   Poista
 2. Kyllä peili on parempi tuohon paikkaan :)

  VastaaPoista