lauantai 6. huhtikuuta 2013

Vihdoinki valmista!

Tässä tää puusohva nyt sit on. Sisällä ja valmiina. Tyynyjähän se vielä kaipaa ja tuota seinää muutenki mietin jätänkö peilin, vai laittaisinko tilalle jotain muuta. No nyt saa vähän aikaa kelvata tollaisena, kun tässä tätä hommaa riittää vähän liikaakin. Mut olin sohvaan kyl tosi tyytyväinen.

En viikonloppuna ois tarkoitus papalle 70 vuotis yllätysjuhlat järjestää :) Ois tarkoitus saada vähän kauempaakin sukulaisia koolle. Saas nähdä onnistutaanko järjestään niin ettei se epäile mitään.

Oon yrittäny saada meidän terassia puhdistettua lumesta, et sais kalusteet tuoda ulos. Mut kyllä meillä vaan vielä tuota lunta riittää. Ihan puhtaaksi en vieläkään ssanut vaikka kauon aikaa lapioittin. Ihanasti paistaa kyllä jo aurinko. 
Nyt täytyy kirppari juttuja alkaa hinnoitteleen. Pitäis ens viikolla viedä. Kyllä sitä ylimääräistä tavaraa ja pieneksi menneitä lasten vaatteita onkin taas kertynyt. Jännä homma, et vaikka sitä muka kuinka hyvissä ajoin sen pöydän käy varaan, niin viime tinkaan se kaappien läpi käynti kuitenkin jää.
                                                     Marja

2 kommenttia:

  1. Voi huokaus miten ihana tuo sohva on!!! Ja sopii tuohon kohtaan kuin olisi aina ollut siinä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nanette. Tykkään kyllä itsekkin kovasti!

    VastaaPoista