tiistai 14. tammikuuta 2014

pitkästä aikaa


Heipä hei.
Viimeisestä onkin kulunut todella pitkä aika. Monta kertaa olen ajatellut poistavani koko blogin....mut sit kuitenkin miettiny, jos joskus vielä jaksaisin aloittaa. Kesällä lopahti koko innostus, koneella kun ei jaksanut istua. Syksyllä ei vaan saanu enää aikaseksi aloittaa. Katsotaan miten käy nyt. Vaihdoin nimenkin blogilleni, joka ehkä kuvastaa sitä paremmin kuin sisustusta ja entisöintiä. 
Tässä onkin tapahtunut paljon. Ja suurin asia varmaankin on se, että meille tulee kolmas lapsi. Laskettu aika on huhtikuussa. Raskaus aika on sujunut alkupahoinvointia melko hyvin. Nyt vaan paino alkaa välillä käymään jalkojen ja selän päälle :) Ei jaksa kaikkea enään samaan tahtiin.

Onhan meillä täällä kuitenkin yksi sisustus projekti käynnissä, tai oikeastaan kaksikin. Vauvahan tarvitsee oman huoneen. Se tehdäänkin meidän ns. tietokonehuoneesta. Vieras sohvan myinkin sieltä jo pois. Nyt siellä on enää tietokonepöytä, mikä ainakin jonkin aikaa saa ollakkin. Suurin homma on kaapeissa. Ne ovat täynnä tavaraa ja sitä varten täytyy alkaa keksimään vaatehuoneeseen uutta säilytysjärjestelmää. Meillä on vaatehuone ollut oikeastaan vain pyykinkuivaushuoneena. On siellä yksi kaappi mikä on todella epäkäytännölinen. Nyt tilattiin sinne hyllylevyt, niin saadaan käytettyä tila paremmin hyödyksi.
Minulla on tämän viikon talviloma, jos vaikka jotain saataisi aikaiseksi :) 

Jotain kuvaa kun piti näpätä tähän ensimmäiseen postaukseen, niin otin muutamista  joululahjoista...
Mies oli ostanut minulle ihanat valkoiset Pentikin kynttilän jalat. Sit saatiin pari kappaletta H&M homen kynttilötä, jotka laitoin Perfect homen lasimaljoihin. Tulikin ihan kivan näköinen, joulunpunaisten kynttilöiden jälkeen :) Jännä miten sitä joulun jälkeen aivan ahdistuu koko punaisesta. Tuntuu aina että kaikki pitää saada äkkiä poissa silmistä.

                                                   
                                         Ihanaa alkanutta pakkasviikkoa!!!

                                                                                             Marja

1 kommentti:

  1. Hei! miten olet saanut elloksen ja nellyn sponsoreiksi? Voisitko vastata blogiini? Kiitos:) Hineno blogi sinulla:D Osoite: kohti-unelmiani.blogspot.com
    Lukijaksi saa liittyä<3

    VastaaPoista