tiistai 21. tammikuuta 2014

Vauvan huone

Tiistai päivä ja muutama vapaa päivä :) Ulkonakin on onneksi jo hieman lauhtunut. Meillä pakkanen taisi parhaimmillaan käydä -30 asteessa. Eli aikaa on tullut vietettyä sisätiloissa koko viime viikko.
Vauvalle olen alkanut virkkaamaan tilkkutäkkiä. Siitä tuli vaaleanpuna painoitteinen, kun ultrassa ne tyttöä ennusti :) Saapa nähdä sit pitääkö paikkaansa. Itsellänikin on kyllä kokoajan tuntunut, että tyttö tulee. 
Idean tähä paju malliin ja väritykseen sain Prinsessajuttuja blogista. Lanka ei kylläkään ole sama vaan teen sitä seitsemän veljestä langasta. Lanka kun on sen verran paksua, niin neliöistäkin tulee melko isoja. Eipä tarvitse niin montaa neliötä virkata.





 Muutama päivä sitten otettiin lasten kanssa urakka ja alettiin repimään tulevasta vauvan huoneesta tapetit yhdeltä seinältä. Se olikin lapsille mukava ajan viete. Ollaan pohjamaalattu kaikki seinät ennenkun tapetit on laitettu, niin tämäkin irtosi helposti. Eilen mulla mies oli sitten äitinsä kanssa sen tapetoinut uudelleen, sillä välin kun olin töissä. Ihana yllätys tulla kotia :)

Tälläinen vihreä maalattava raitatapetti siinä oli aiemmin. Olisihan sen nytkin titenkin voinut maalta uudella värillä, mutt ihastuin niin tähän tapettiin. 



Tälläinen siitä tuli. Vielä puuttuu listat. Ja tallissa odottaa ihana vanha puusänky, joka käytiin muutama viikko sitten ostamassa. 

                            Marja

3 kommenttia:

 1. Kivaa kun olet taas palanut bloggailemaan :) ! Ja paaaaljon onnea iloisesta uutisesta <3 !! Aivan ihana tuo tapetti! Ja jos tuliskin yllätys,niin tuo värihän sopii tytölle ja pojalle ihan yhtä hyvin ;) Tilkuissa on myös supersomat värit! Voi kunpa mäkin osaisin tuollaisia tehdä...

  VastaaPoista
 2. Tulipa siitä ihana! Täytyy tulla kattoon livenä joku päivä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nanette :) Katsotaan nyt miten mulla tällä kertaa bloggaus into riittää. Harrastuksena kyllä kiva, mut aikaa vievää :)
  Tulehan Suvi käymään joku päivä kylässä!

  VastaaPoista