perjantai 14. helmikuuta 2014

Ihanaa ystävänpäivää!

Ihan ensimmäiseksi muistutus arvonnasta, johon pääset tästä.

Me ollaan pojan kanssa aamu suuniteltu kakkua, pikku herran 4 vuotis synttäreille. Ehdoton suosikki on traktorikakku. Sitähän yritin jo viime vuonnakin, mut näytti enemmän ralliautolta :)Jos nyt hieman jotain erilaista ja paremmalla menestyksellä.

Kävin eilen lääkärineuvolassa, ja minut laitettiin parin viikon " lepolomalle", supistelujen takia. Viikkoja on vasta 30+2 ja iltaisin ja öisin tahtoo tulla jo kivuliaita supistuksia. Lääkäri käski mahdollisimman paljon olla ihan vain levossa. 

Eilisen olenkin sit näperrelly pöydän ja ompelukoneen ääressä kaikenlaista. 
Tytölle sain valmiiksi pallovalaisimet ja meidän sokeriastioille ompelin Tilda kankaasta uudet "asut".
Olen nyt ihastunut tähän kevään uuteen väriin. Mikä se nyt lie onkin sini-harmaa-vihreä, jotain siltä väliltä, mut jotenkin ihanan raikas. Keittiöön ostinkin sen väriset pöytäliinat ja yritin lankaa löytää samaan sävyyn, et oisin tehnyt tiskirätin. Ainakaan meidän marketeissa ei ollut. Täytyy vissiin käydä lankaliikkeessä, jos sieltä sais oikean sävyn. Tälläiset sokerikoista tuli....

Mummi soittikin just et lähdenkö kaveriksi käymään ikeassa. No minuahan ei tarvitse kahta kertaa houkutella...hitaasti sinne taapertamaan :) 


Ihanaa ystävänpäivää kaikille :) Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti