torstai 20. helmikuuta 2014

Kevättä kohti....

Arvonta-aikaa jäljellä vielä kolme päivää :) vielä kerkeää osallistua!

Meillä on mennyt mieheni kanssa pari päivää siivotessa. Sen kanssa kun aloittaa, ei pääse ihan vähällä  :) Ennenku kerkesin huomatakkaan kaikki tavarat oli nostettu korkeuksiin. Minunhan piti levätä...niinpä! Nyt kyllä huomaakin, että ei ole mikään paras olo ja eilen automatkalla supisteli tosi kovasti. Se onneksi meni ohi.
Mut nyt on ihana kun joka paikka on siivottu, kaapin ovista ja päällisisitä lähtien pölyt on pyyhitty kaikkialta. Tekstiilitkin heitettiin kaikki pihalle. Sattuikin ihana pakkassää ja aurinkokin paistoi...kevät...!

Tänään otetataankin sit rauhallisesti. Muutama kakku pitäisi tehdä huomisiin anopin 60v juhliin ja iltapäivällä mennään kahvittelemaan minun isäni synttäreiden kunniaksi.

Nappasin meidän makkarista muutamia kuvia. Mietin jotain piristävää väriä kevääksi. Ehkä täytyy kallistua vaalean punaiseen tai roosaan, jos meille se pikku prinsessakin tulee. Saa pinnasängyn tekstiilit samaan sävyyn. 
Ostettiin Kärkkäiseltä jokin aika sitten pöydälle lamput. Tykkään niistä tosi kovasti. Lipaston joudun siirtämään pois, kun kasaamme vauvan sängyn. Ihan ensimmäiseksi se siirtyy talliin hiottavaksi ja maalaan sen uudelleen. Pinta on tosi huono. Sit se siirretään varmaankin pojan huoneeseen.
 Ikean reissulta ostin pienen sinestävän lasimalja ja siihen orkidean tuomaan hieman väriä, meidän leivinuunin päälle :) 

Käytiin mumminin kanssa tässä yksi päivä sen kampaajan luona, joka tekee kasvohoitoja Galvanic spa laitteella. Tai ei oikestaan tee vaan on edustajana Nu skinillä, mutta  siinä samalla tekee ihmisille kokeiluja ja opettaa. Me kun mentiin se opetti minua laitteen oikeaan käyttöön ja teki kasvohoidon mummille :) 
Olen ite muutamalle ihmiselle hoidon tehnyt ja huomasin kyllä nyt, kun opetuksessa olin etten ollut ihan kaikkea oikein tehnyt. 
Meillä mummi ainakin tykkäsi kovasti ja niin itsekkin. Tän raskauden takia en ole itselle vielä kovin montaa hoitoa uskaltanut tehdä, vaikka vaaraa ei enää loppivaiheessa pitäisi olla. 
Tää laite on tosiaanki laite, jolla pystyy tekemään hoidon kotona vaikka parikin kertaa viikossa. Mutta jo yhdelläkin kertaa saa ihon tuntumaan ihanan kirkkaalta ja pehmeältä. Se syväpuhdistaa ja tasoittaa juonteita ja ryppyjä. Mun mielestä laite ei ole edes kallis n.260€, jos sillä oikeasti saa tuloksia. Kovasti olen ainakin kuullut hyvää.
Meinasin itse tehdä tänään uuden tilauksen Nu skinille . Ainakin aluksi kokeilen kasvovettä, puhdistusmaitoa ja yövoidetta. Mulla on varsinkin talvisaikaan tosi kuiva iho. Katsotaan auttasko nämä :)  

                    Nyt leipomaan!

                         Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti