sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lasten huone

Hei.
Eilinen vietettiin koko päivä ulkoillen ja kylästellen. Käytiin aamusta makkaran paistossa kavereiden ja niiden lapsien kanssa. Ihana oli päästä ulkoileen pitkästä aikaa. Mulla tulee ihan liian vähän oltua ulkona, aina on muka sisällä niin paljon hommaa tai kiire jonnekkin. Illallakin vielä lapset lähti mummilan pihalle laskeen pulkkamäkeä ja me käytiin ne kävelemällä hakemassa takaisin. Kyllä uni maittoi koko porukalla.

Tänään ollaankin vietetty koti päivä. Käytiin aamu saunassa ja paistettiin lättyjä.
Sit tytön kanssa otettiin urakka ja siivottiin koko neitin huone. Laittelin johdot telkkarista ja muista vempeleistä piiloon johtolistoilla niin saatiin vähän siistimpää ilmettä. Uudet pallovalotkiinnitettiin verhotangosta roikkumaan. Niissä on ihanan lämmin ja himmeä valo niin voi käyttää vaikka yövalona.
Seinällä olevat taulut ja muut mun oli tarkotus käyttää pois ja laittaa vähän uuteen järjestykseen, mut sen jätän myöhemmäksi....Voi kun huone pysyisikin aina yhtä järjestyksessä. 
Nyt lähdetään käymään mummilassa mutka, kun sinne tulee sukulaisia etelästä käymään. Kiva nähdä niitäkin pitkästä aikaa! 
Makavaa sunnuntai päivää!

Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti