maanantai 3. helmikuuta 2014

Palloilua...

Päivät menee ihan hirveen nopeeta ja tuntuu et niin paljon jää aina tekemättä mitä on suunnitellut. Nytkin olisi pitkälista niistä tekemättömistä jutuista täällä kotona, mitä oon jo pitkään meinannut tehdä....
Tänään aamulla ajattelin ottaa asiakseni ja tehdä tyttären huoneeseen pallo valaisimet :) Olen sille jo kattolampun tehnyt, mikä ei kylläkään ole vielä paikoillaan. Mulla oli sen kanssa niin paljon ongelmia, että se nyt on jäänyt lojuun ja odottamaan sitä inspistä et sais vielä kiinnitettyä kattoonkin. Rantapallo minkä ympärille sen tein oli puhki. Teippailin sitä ja sain kyllä ilman pysymään melko hyvin. Kuitenki se aina jostakin sen verran valskas, et sain tehdä tosi monta liimaseosta ennenku sain sen ees jokseenkin pyöreäksi. Laitan siitä sit kuvaa kun saan paikoilleen. Värit on kuitenki samat mitä näissä pikku palloissa. Tääkin homma jäi harmi vaan kesken...Halpa Hallista ostamani vesi ilmapallot ei ollu ihan tuoreimpia ja yli puolet meni suoraan roskiin.


Näitä pallon teko-ohjeitahan on löytyy netistä monestakin paikkaan, mut laitanpas nyt ohjeen kuitenkin tähänkin. Elikkäs : näihin tarvitsee välineiksi vain liimaa, ilmapalloja, lankaa ja alustan mihin liimaseoksen tekee. Itse oon käyttänyt ihan kertakäyttölautasta, mikä on helppo sit vaan heittää roskiin.

1. Puhalla palloihin ilma ja kierrä lankaa pallon ympärille sikin sokin. Näihin käytin puuvilla lankaa, mutta varmasti mikä vain lanka käy.

2. Tee liima-vesiseos. Vettä sen verran että liima luikenee siihen.
3. Pyöritä ilmapallot seoksessa, että se imeytyy kunnolla joka puolelle.
 4. Laita kuivumaan esim. pussin päälle, mistä ne lähtevät helposti irti.
5. Kun liima on kuivunut puhkaise pallo ja vedä varovasti pois.

Tässä on kuva muutamasta valmiista pallovalosarjasta, jotka tein ennen joulua. Näihin käytin tavallisia ilmapalloja ja sädelankaa.
Vielä täytyi tästä Nu skin jutusta laittaa mainintaa :) Kävin nimittäin eilen tämän ihonhoitosarjan koulutuksessa. Siellä käsiteltiin enimmäkseen sitä, miten tämän edustajaksi voi ruveta ja alkaa tienaamaan sillä. Itse en hirveän kiinnostunut ole edustushommista, mutta tämän firman tuotteet kyllä alkoivat kiinnostamaan kovasti. Ne vaikuttavat oikesti tosi hyviltä. Mihinkään tuotteeseen ei ole käytetty mineraaliöljyä, mitä löytyy lähes kaikista kaupan kosmetiikan tuotteista. Edustaja painotti juuri sitä, miten huonoa tämä öljy ihmisen iholle on. Esimerkkinä käytti kahta vesi lasia mihin toiseen laittoi mineraaliöljypohjaista meikkivoidetta ja toiseen mikä ei sisältänyt öljyä. Se mikä oli ilman niin sekoittui veteen aivan täysin ja öljyllä niin liimautu vain lusikkan ja lasiin.
Siellä oli aika paljon porukkaa ja osa oli käyttänyt tuotteita jo kauemmin ja ainakin kovasti kehuivat. Edustajalla itselläkin oli kyllä mahtava iho ja kertoi et kolme vuotta sitten oli kärsinyt atooppisesta ihosta.
Itsekkin meinasin että tilaan koko ihon hoito sarjan. Käykäähän tutustumassa Nu Skin sivuilla tuotteisiin ja huom. kun sinne rekisteröityy kaikki tuotteet on 30% halvemmat. Rekisteröitymiseen tarvitsee tunnuksen, mikä minulta ainakin löytyy, jos jollain alkoi kiinnostamaan mulle saa laittaa vaikka s-postia os marja86@hotmail.com. Olen itse menossa käymään vielä kosmetologin opissa joka käyttää näitä tuotteita ja hoitoja.

Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti