lauantai 22. maaliskuuta 2014

lippuviiri ja puusänky

Viikonloppu...Mulla viime yö meni vähillä yöunilla. Turvonnut jalka vaivasi, kun pohkeessa tuntui jatkuvasti aaltoilevaa kipua. Neljältä aamuyöllä sitten soitin synnärille, kun en ollut saanut ollenkaan nukutuksi. Ne pyysivät käymään siellä. Jalka ultrattiin, mutta ei siinä onneksi mitään tukoksia ollut. Nyt saa ainakin olla huojentunein mielin, kun se on kuitenkin yöisin varsinkin mietityttänyt. Vauvan painoarvio oli 2600g ja kohdunsuu auki 3cm, sanoi että voi tulla milloin tahansa ja on jo valmis siihen :) Ihanaa, enää ei tarvitse maata ja ottaa rauhallisesti!

Innostuin ompelemaan lippuviirejä. Tein ensimmäisen kappaleen kummipojalle, kun ne ovat vasta muuttaneet uuteen taloon.

....ja näistä tulee viiri meidän neitin huoneeseen :)


 Tämän sängyn löysin Torista. Se on 1950 luvulta ja tosi hyvässä kunnossa. Kaipaa vain pintaan uuden maalin. Aloittelin pikku hiljaa hiomista ja liimailin muutamia irronneita paikkoja.
Kovin kauon en jaksanut, mutta tuossa on onneksi helppo käydä aina vähän jatkamassa...
 
 


Nyt taidan alkaa kokoamaan tavaroita laitokselle, kun ei tiedä milloin lähtö tulee. Kassiin menee nyt vaaleanpunaiset vaatteet. Vielä edellisessäkin ultrassa lääkäri sanoi vauvan olevan tyttö...Sitähän ei tietenkään ihan täysin varmasti tiedä, niin olen kyllä pessyt sinisiäkin vaatteita kaiken varalta.
Toppapuvun sain lainaan ystävältäni ja neulepuku on mieheni vanha. Hänetkin on haettu tällä puvulla laitokselta ja kummatkin meidän lapset. Body, housut ja sukat on meidän neidin ensimmäiset vaatteet. Voi kun ne ovatkin pieniä ja suloisia.

 

           Tervetuloa uudelle lukijalleni!                 
                       Marja
               

6 kommenttia:

 1. Teillä on jännät hetket menossa!
  Tsemppiä :-D

  VastaaPoista
 2. Viiri olikin ihana, kiitos vielä ♡ kun vielä saisi ne verhotangot paikoilleen niin voisi siihen ripustaa :)

  VastaaPoista
 3. Siellä eletään jänniä hetkiä :) Ihanaa!! Kauniita viirinauhoja olet tehnyt ja tekemässä! Tykkään myös kovasti viirinauhoista,mutta vasta yhden olen ommellut. Ja tuo sänky <3 Aivan superihana!!!

  VastaaPoista