torstai 20. maaliskuuta 2014

Pojan "uusi" sänky

Aivan mahtavia ilmoja ollut koko viikon ajan. Aurinko paistaa ja pientä pakkasta. Me ollaan lasten ja ystävien kanssa oltu jo kolmena päivänä makkaranpaistossa ja mäen laskussa. On lapsukaisillakin uni maittanut :) Mulla itsellä vaan on koko ajan hankalampi olla. Toissa iltana turpos toinen jalka. On mulla nestettä ollut jaloissa jo pitemmän aikaa, mut nyt oli kyllä ihme kun vain toinen turpos huomattavasti isommaksi kuin toinen. Soitin illalla synnärille et onko se normaalia. Kuulemman voi olla et nestettä kertyy vain toiseen jalkaan, mut jos kipua tai punoitusta tulee niin sit täytyy lähteä lääkäriin.

Eilen sain vihdoinkin myytyä pojan huoneesta  Mammut kalusteet pois. Ihanaa...mulla niin kyllästytti ne siniset kalusteet. Me raahattiin sit vauvan huoneesta pojalle valkoinen puusänky. Ja vauvan huoneen puusänky odottaakin nyt tallissa uutta maalipintaa.
Seinäkin pojanhuoneesta haluttaisi joko maalata tai vaihtaa tapetti. Mut se saa jäädä nyt myöhemmäksi. Ihanasti valostui huone on pelkän sängyn vaihdolla.
Kävin tänään mutkan kangaskaupassa. Ihanan hempeitä kangaspaloja tarttui mukaan. Nyt taidankin lähteä vähäksi aikaa tilkkutöiden pariin ennen kuin neiti pääsee esikoulusta.

         

                 Aurinkoista torstai päivää!
                            Marja

2 kommenttia:

  1. Pienillä asioilla on suuria vaikutuksia :-D

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä aivan tosi...joskus aivan pienikin tavaran siirto toiseen paikkaan tuo aivan erilaisen ilmeen koko kokonaisuuteen :)

    VastaaPoista