sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pöllö

Pitkästä aikaa pakkaspäivä...En ole päässyt koneelle moneen päivään. Meidän kumpaankin tietokoneeseen iski jokin virus ja niitä nyt on useamman päivän korjailtu. Tai anoppi on. Itse kun me ei näiden päälle juurikaan ymmärretä.

Päivät on mennyt suurimmaksi osaksi kotona sisällä, pikkujuttuja touhuillen. Hirveä käsityövimma iskenyt...Sit huoneiden uudelleen järjestelyt on aloitettu :) Ihan ensimmäiseksi tulevalle pikkuiselle, täytyy koota pinnasänky. Raahattiinkin jo lipasto makuhuoneesta pois tieltä. Ja vietiin se suoraan talliin odottamaan uutta maalipintaa. Pojan huoneesta kannettiin vauvan huoneeseen kirjahylly, mihin saa laitettua hoitopöytätason. Nyt on kumpikin huone keskeneräisiä. Ideoita kyllä olisi, mutta tällä hetkellä toteutus on hidasta :)


Ihanat narsissit...oli pakko jo ostaa, tuomaan kevään tuntua kotiin :)
Pöllön virkkasin aikani kuluksi, vauvan tilkkutäkkiin sopivilla väreillä. Ohje löytyy ihanasta blogista Prinsessajuttu. Virkkuukoukku odottaisi taas vapaana, kun vain keksisi minkä seuraavaksi aloittaisi. Ompelutyönä aloittelin eilen uutta koristetyynynpäällistä, tilkuista...saa nähdä onnistuuko, ennen en oikeastaan tilkkujuttuja ole tehnyt.

 
 
Aurinkoista sunnuntai päivää!!!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä teillä.. tuo kaapeli-pöytä on ihana ja kovasti olen sellaista meille myös metsästänyt - tuloksetta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mullakin kävi niin hyvä tuuri ton pöydän kanssa ku sitä olin jo jonku aikaa etsiny. Niin kysäsin sit meän sähkäriltä, tietäiskö se mistä löytys. Ja sillähän sattui itellä oleen yks tarpeettomana pihalla :)

      Poista