keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

tilkkutyyny ja virkattu tyyny+ohje

Käsityö into jatkuu :) Virkkasin vauvan peittoon ja pöllöön samoilla väreillä tyynyn päällisen. Takapuolen ajattelin ommella kankaasta. Sit mietin et jotain beigeä siihen vois keksiä :) Ehkäpä muutaman tähti vaaleanpunaiselle alueelle...

  
 Tyynyn ohje lyhennettynä versiona :) Tätä voi jokainen itse muokkailla.

Aloitin vaaleanpunaisella langalla keskustan teon. 
60 ketjusilmukkaa
2 kierros kiinteillä silmukoilla
3 kierros 3 kjs, hyppää yli 2ks, 1 p ks:aan, 1kjs 1p 1. yli hypättyyn ks:aan ( tämä ja edellinen pylväs tulevat ristiin.
Näitä toistetaan kunnes haluaa värin vaihtaa. Viimeiseksi kiinteäsilmukka kierros.

Valkoisella aloitettu kierros kiinteitä silmukoita. Kulmiin kolme ks:ää samaan silmukkaan. Kierretään näin koko vaaleanpunainen alue. Jatketaan kuten vaal. punaisella, mutta kierretään koko työtä

   

Röyhelö:
1 kierros 3kjs, 1p samaan s:aan, 2 p jokaiseen ks:ään
2 kierros 4kjs, 1 kp jokaiseen p:een
3 kierros kiinteitä silmukoita jokiseen kp:een


Makuhuoneeseen tein tilkuista koristetyynyn päällisen. Keskustan siniraita kangas on Tilda kangasta. Valkoisesta vanhasta lakanasta revin suikaleita seuraavaan kerrokseen ja laidat on äidin vanhoista verhoista :)
Reunustin raitakankaan vaaleanpunaisella pitsinauhalla. 
Seuraavaksi taidan päällystää ikeasta ostetun valkoisen tyynyn, tyyliin sopivaksi! Tein juuri uuden tilauksen Nu skinille. Olen tosi kovasti tykännyt kasvojenhoitotuotteista. Iho ei ole ollenkaan kuivunut niiden käytön aloittamisen jälkeen. 
Nyt meinasin sitten kokeilla vartalovoidetta ja vartalon kuorinta-ainetta. Sit löysin myös kuorinta.aineen kasvoille, joka kuulostaa kyllä lupaavalta. Hintaa tälle jäi 25,99€, kun on rekisteröitynyt käyttäjä. 

                        Marja2 kommenttia:

  1. Ihania virkkauksia ja nuo tyynyt on myös suloisia ja kivasti yhdistelty vanhoistan kankaista. Mulla samanlaista prokkista menossa - uudistan kämpän tyynyjä - mukavaa puuhaa. Muksaa loppuviikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mukavaa viikonloppua sinullekkin. Tämä kevät ja aurinko tuo mukanaan kyllä kaikenlaisia sisustusvillityksiä!

      Poista