lauantai 12. huhtikuuta 2014

Perfect home lelu kori

Kiitokset kaikille onnitteluista. Päivät vierähätää niin nopeasti, että illalla saa ihan miettiä mihin on saanut taas ajan kulumaan.  Olen ollut aika väsynyt, kun neiti on useana yönä valvottanut. Viime yö meni hyvin ja herättiinkin jo seitsemältä pirteänä. Ensimmäinen aamu kun jaksoi heti herättyä alkaa touhuilemaan. Kello ei varmaan ollut kymmentä, kun olin jo luutunnut, leiponut piirakan ja siivonnut vessan. Sit lähdettiinkin vauvan ja pojan kanssa ulkoilemaan. Nyt saa hyvällä omatunnolla hieman levähtää :)


Tilasin jokin aika sitten Perfect homeilta ihanan lelu korin. Olen jo kauon meinannut se ostaa ja nyt kun se oli tarjouksessa, oli pakko tilata :) Se sopii niin hyvin vauvan huoneeseen. Samat sävyt kuin tapetissa.

 Nyt täytyisi löytää seinälle kivoja koukkuja, niin saisin korit seinälle. Sitten haluisin naulakon ja jonkin hyllyn. Sopivia ei vain ole sattunut kohdalle. 


Mummilta sain, minun isomummin vanhan pienen lakanan jossa ihanat pitsi reunat. Laitoin sen vauvan hoitopöydän päälle suojaksi.
 Vessasta otin muutaman kuvan, kun sitä aamulla siivosin. Mummin tuomat pinkit ruusut olivat niin kauniit, että leikkasin yhdestä varren, suihkutin lakalla ja laitoin vessaan tuomaan väriä. Ainakin vielä se on pysyny hyvänä.Hyvää viikonlopun jatkoa!

Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti